Welkom bij Cattery van Zummeren
kies links een onderwerp
Max


Onze super kat en opper kat van de club. Max is heel rustig en braaf maar duidelijk wel de baas. Hij vecht nooit en is met alle katten vriendjes. Als er mot is tussen twee andere dan komt hij altijd even sussen.

Hij ligt graag op zijn rug midden in de kamer om lekker even te zonnen. Maar ook in je armen vindt hij het heerlijk om op zijn rug te liggen en op zijn buik gekriebeld te worden. Na verschillende borstels, kammetjes en handschoenen te hebben geprobeerd zijn we helemaal happy met het "harkje" een super ding waar je echt goed haar mee kan verwijderen. `Geharkt` worden vindt Max ook van alle drie het lekkerst. Hij loopt braaf mee naar buiten en gaat klaar staan of liggen op de tafel. Tijdens het harken moet en zal hij je bedanken door kopjes aan je neus te geven.

Max is eigenlijk de liefste en de braafste, geeft heel graag kopjes aan je neus.
Hij wil altijd wel even toestemming als hij bij je wil komen liggen. Dan zit hij naast je op de grond je aan te kijken en echt heel braaf te wachten tot je zegt: "kom maar". Simpele woorden en commando's snapt hij wel!

Omdat er nu toch wel wat poezenbeesten rond lopen die allen graag aandacht krijgen is het ?s avonds echt Max tijd. Hij moet en zal boven op me liggen op zijn rug en met zijn kop tegen mijn kin. Soms blijft hij een tijdje trappelen en kopjes geven maar als je dan tegen hem zegt: "Ga eens liggen" dan laat hij zich omvallen. Hij kan ook als een heerlijke knuffel tegen je buik aan liggen.

Copyright © 2023 MEINES TRADE
Uw ipadres is: 3.214.184.223