Welkom bij Cattery van Zummeren
kies links een onderwerp
Tom


Tom is de ondeugendste maar is ook wat angstig. Als er onbekende langs komen dan kruipt hij altijd weg. Hij vindt het dan ook heerlijk om in het onderste holletje van de "Totempaal" te liggen.

Hij kan ook wat jaloers zijn op de andere, hij wil graag gekroeld worden, maar heeft helaas van Kim geleerd om te loeien als hij iets niet leuk vindt...

Lang uit op je been liggen vindt hij heerlijk. Achter de pc kan hij je ook wel eens lastig vallen om op schoot te kruipen of voor het beeld langs te blijven lopen.

Tom wil graag aan alles ruiken, Zijn favoriet is iets van plastic. Hij kan het dan ook niet laten om daar in te bijten en "obsessievelijk" met zijn pootje tegen het plastic te slaan. Sigaretten is hij ook verzot op! Hij slaat ze het liefst uit je hand of bijt ze kapot en snel dat hij is!!! En natuurlijk de bijbehorende aansteker laat hij ook niet liggen. Helaas is hij erg jaloers op Kim en hij wil graag de macht grijpen. Vaak rent hij achter Kim aan en begint zij te krijsen. Wij geven Tom dan gewoon een standje. Max is vaak de scheidsrechter en komt een ruzie vaak ook sussen. Max en Tom zijn echt de beste vrienden.

Tom vertrouwt op Max en ze kunnen dan ook heel lief bij elkaar slapen of elkaar wassen. Tom gaat gewoon boven op Max liggen want die vindt alles goed.

Copyright © 2023 MEINES TRADE
Uw ipadres is: 34.229.131.158