Welkom bij Cattery van Zummeren
kies links een onderwerp
Kim


Ja het oude bokkie! 20 jaar het kraakt, bromt en is verzot op eten!
Het dametje eet en drinkt liever met haar pootje! Ze zit dan ook vaak onder het eten, en de keuken dus ook! ze gooit zelfs vanaf haar etensbakje brokjes in haar mand (3 meter verder op) ze maakt er af en toe echt een zooitje van!

Als ze 's avonds eten krijgen dan staat ze tegen je aan en mauwen dat ze dan kan! Ook op ander eten is ze dol. Ze lust werkelijk alles. Als Paul 's middags met zijn bord met brood de kamer in komt is ze er als de kippen bij. Gehakt en ham vindt ze heerlijk en slaat het uit je hand. Ze is dan ook ineens weer heeeel lenig voor zo'n oud bessie. Ook je avondeten is niet veilig bij haar... dat vindt ze ook allemaal heel lekker!
Tom en Max vinden dit allemaal niet lekker Tom wil alleen maar ruiken en vervolgens laat hij het links liggen, Kim eet het dan vervolgens op.
De mand is "buutvrij". Als Kim achterna gezeten wordt door Tom dan kruipt ze hier vaak snel in weg.

Kim vindt het harken niet zo lekker. Gelukkig verhaart zij ook het minst. Je moet haar echt vasthouden bij haar hals. Sowieso moet je een kat niet te stevig vast pakken. Dan worden ze bang en willen ze meteen weg. Ze hebben geleerd dat als ze aangeven dat als ze weg willen, ook meteen weg kunnen. Zo krijg je ook het vertrouwen van de katten! Het krijgen van vertrouwen is een hoop geduld en goed kijken naar hoe ze reageren. Ondanks dat we Kim op een latere leeftijd (16 jaar) hebben gekregen hebben we haar vertrouwen volkomen gewonnen en kunnen en mogen nu echt alles bij haar doen.

Kim is een nogal brommerig katje, maar van dat alles moet je niets aan trekken en zeker niet bang voor zijn dat ze je iets aan wil doen. Soms wil ze ook nog wel eens een bijtje geven of met haar pootje slaan. Maar ook dat stelt helemaal niets voor. We lachen haar altijd uit en pesten haar dan een beetje. Het is gewoon een meutje!

Tja en dan krijgen we het kroelen! Ze vindt het heerlijk om tegen je been aan weg te kruipen. Mijn plekje op de bank pikt ze graag in en vindt het dan ook niet erg als ik half op haar ga zitten. Of helemaal in je armen weg te kruipen en bij Paul lekker op zijn borst liggen! Ze komt er zelf vaak om vragen door alsmaar om je heen te drentelen en kopjes te geven, ehhh kopjes te beuken. Een lekker plekje vindt ze wel bij je. Ze is echt niet weg te slaan. Naast eten, is knuffelen haar grootste hobby.

Copyright © 2023 MEINES TRADE
Uw ipadres is: 3.214.184.223