Welkom bij Cattery van Zummeren
kies links een onderwerp

Aagje

Op 16 september 2010 is Aagje bij ons geboren uit ons eerst nest. Er waren twee dames in de strijd voor onze keus, maar Paul heeft eigenlijk al snel beslist dat de eerst geborene bij ons zou blijven.

Aagje was in het nest een beetje teruggetrokken. Ze speelde wel met de andere broertjes en zusjes maar lag net zoals Puck (Porsche) graag alleen te slapen. Toen alle broers en zusje verhuisd waren, kwam eigenlijk een heel andere kant van Aagje boven. Heel aanhankelijk en heel veel knuffelen. Echt een heerlijk poesje! Ze is super sociaal naar alle andere katten in ons huishouden en is met allemaal dikke vriendjes. Zelfs met Kim (onze oude dame) is ze dikke vriendinnen. Ze wassen elkaar en liggen graag naast mij op de bank. Aagje heeft ook haar momenten dat ze lekker alleen wil slapen, maar als we even weg zijn geweest dan worden we allerhartelijkst verwelkomd. Ze groeit als kool en is ondertussen groter dan haar moeder.

Aagje is een echte prater. Hele gesprekken voert ze met je. Verder wil ze je altijd even wassen. Dat is echt een tik van haar. Ze heeft ook een bijnaam gekregen (tja dat gaat gewoon zo bij ons…) Aagje knaagje… ze vindt het heerlijk om als ze een duim of grote teen likt daar ook maar even in te gaan knagen (bij voorkeur met haar achterste kiezen). Dan wordt het Aagje gedraag je…

Van haar moeder “Muis” heeft ze van kleins af aan al geleerd dat het leuk is om met spullen te sjouwen in de bek. Afijn, deze dame komt dus met de panty’s en doekjes naar beneden. De hele wasmand wordt door haar leeg gehaald en naar beneden gebracht. Zeker toen ze nog maar een paar weken oud was, was het heel grappig om te zien hoe ze al struikelend met een keukenhanddoek aan kwam lopen.

Zo lief als dit meissie is hebben we er nog nooit een gehad. Ze is zo makkelijk, we kunnen echt alles met haar doen. Ook is ze heel consequent naar de andere katten en heeft ze ze ook allemaal om haar pootje gewonden. Het luisteren naar simpele commando’s gaat haar al goed af. Genieten in de tuin en spelen met alles wat vliegt en kruipt natuurlijk. Gelukkig heeft ze nog niet door hoe ze over de deur kan klimmen.


Copyright © 2023 MEINES TRADE
Uw ipadres is: 18.206.13.203