De CatteryWij zijn een kleine cattery en hebben zo nu en dan een nestje. Het belang van de poes staat altijd op nummer één! Als ze er aan toe is, fit en helemaal gezond gaat ze op bezoek bij de kater.

Met gezond verstand willen wij het ras goed voortzetten.

Onder Planning & Nestjes kunt u informatie over de te verwachte nestjes terug vinden.

De geschiedenis van onze liefde voor katten

Al jaren lang zijn we gek op katten. Van kind af aan ben ik omringd met dieren, Labrador, katten, vogels, guppies. Eenmaal op mij zelf is er dan ook snel een poes bij me komen wonen, Herman. Ze is 16 jaar geworden en ik mis haar nog steeds. Lotje is haar huisgenootje voor een paar jaar geweest waar we ook een nestje mee hebben gehad.

Paul heeft zijn kans schoon gezien toen hij alleen kwam te wonen en nam Max en Tom in huis. Vlak nadat we samen zijn gaan wonen is er nog een huisgenoot bij gekomen, Kim een oude “Tortie” dame die bij ons helemaal opgeleefd is en nu al haar 20e verjaardag heeft gevierd.

In mei 2009 hebben we eindelijk onze 1e Brit gekregen, Muis! Met haar starten we de cattery.

December 2009 ging het erg vriezen en al geruime tijd liep er een zeer mooie en erg lieve kater bij ons om het huis, tja die hebben we ook maar in huis genomen… Nino (met zijn Afrikaanse bijnaam Dwaaszie) heeft het bij ons erg naar zijn zin.

Ons katten gezinnetje zal, ben ik bang, wel door blijven groeien. De nieuwe huisgenoten zullen op de site terug te vinden zijn.


In deze categorie zijn op dit moment geen artikelen aanwezig.

Copyright © 2023 MEINES TRADE
Uw ipadres is: 18.206.13.203