U wilt een Kitten?
1. Interesse
Als u geïnteresseerd bent in een kitten dan kunt u contact met ons opnemen om eens langs te komen om te kijken. U neemt op dit moment een Optie op een katertje(s) en/of poesje(s)

2. Reserveren
Besluit u om een kitten te kopen dan maken we een bewijs van reservering op. Tevens vragen wij u om een aanbetaling te doen. De optie die vrijblijvend is wordt nu dus omgezet in BESPROKEN

3. Keus maken
Omdat we op dit moment alleen blauwe kittens fokken, hebben we gekozen voor het systeem dat u op volgorde van reservering kan kiezen welk kitten u wilt hebben. Van te voren heeft u wel aangegeven dat u een poes of kater wilt.

Bijvoorbeeld: het nestje bestaat uit 5 kittens waarvan 3 poesjes en 2 katertjes.

- Familie 1 wil een poes
- Familie 2 wil een kater
- Familie 3 wil ook een kater
- Familie 4 wil een poes
- Familie 5 wil ook een poes

Familie 1 mag als eerste kiezen uit de 3 poesjes, familie 4 mag als 2e kiezen uit de twee overgebleven poesjes. Familie 5 krijgt het laatste poesje (en heeft dus eigenlijk geen keus)
Familie 2 mag kiezen tussen de twee katertjes, familie 3 krijgt het `overgebleven` katertje

4. Definitieve keus maken
Als de kittens acht weken oud zijn mag u (op volgorde van reservering) komen kiezen welk kitten strakjes bij u komt wonen. Wij hebben voor achtweken gekozen omdat dan iets meer te zien valt wat voor karaktertje het Britje zal gaan krijgen.
Als u uw keus heeft gemaakt tekenen we het koopcontract. In dit contract komt ook de naam van het kitten te staan. De naam van het kitten mag u zelf bepalen, we hebben wel één `verplichting`, dat de 1e (of enige) naam van uw kitten met de letter van het Nestje begint. Verder heeft de vereniging bepaalt dat de totale lengte van de naam een x aantal karakters mag bevatten, dit is inclusief de cattery naam. Verder besluit u nu ook of u het kitten wil laten chippen. De chipcode sturen wij mee om op de stamboom mee te laten plastificeren.

5. Mee naar huis
Als de kittens 12 a 13 weken oud zijn krijgen ze hun 2e inenting. Ter observatie blijven ze nog 1 week bij ons. Als ze niet reageren op deze laatste enting dan mogen ze met hun nieuwe personeel mee naar huis.

6. Voorwaarden in het kort
We gaan ervan uit dat u onze Britjes met liefde opvoed en alle mogelijke zorg zal geven. De Brit kan heel goed binnen leven, maar als u hem toch naar buiten laat dan is dat op uw eigen risico. Wij kunnen en willen u niets verbieden, maar adviseren om de Brit niet los te laten lopen op straat. Als u van plan bent om met het kitten later ook eens een nestje te willen of serieus te gaan fokken, dan horen wij dat graag van u. Wij waren zelf ook blij met ons kitten/moederpoes dus (aanstaande) fokkers zijn zeker ook welkom om te komen kijken naar een kitten.

Wilt u weten waarom een raskat een prijs heeft kijk dan eens op de website van Neocat Britten: http://www.neocatbritten.nl/eerstenest.htm


In deze categorie zijn op dit moment geen artikelen aanwezig.

Copyright © 2023 MEINES TRADE
Uw ipadres is: 3.214.184.223