PrijsDe eerste vraag na of er nog een kitten beschikbaar is de vraag: Wat kost een kitten bij jullie? Om duidelijkheid te geven, een kitten kost bij ons EUR 600,00 per kitten. Het kitten is dan volledig ingeënt en ontwormt. U kunt ervan verzekerd zijn dat u van ons een gezond kitten zult krijgen. Daartoe is het nodig dat wij op de juiste manier de testen laten doen en de dek kater kiezen waarbij deze testen ook zijn gedaan. Wij met liefde de ukkies opvoeden en van het nestje genoten hebben.

Als u uw kitten wil laten chippen dan kunnen we dat voor u laten doen bij onze dierenarts. Ook een enting tegen Rabiës vallen buiten de prijs maar kunnen voor u geregeld worden. De kosten die dierenarts hiervoor rekent aan ons zullen wij 1 op 1 door bereken.

Bij ons A nest hebben we 3 katertjes op verzoek laten castreren. Dit is voor ons geen gebruikelijke actie of verplichting of wat dan ook, maar puur op verzoek. Dit brengt dan ook wel consequenties met zich mee. We doen dit dan ook alleen in zeer goed overleg.

We merken dat vaak mensen de prijs voor een kitten wel hoog vinden. Daarom een toelichting hierop. Fenny Rensen van Neocat Britten heeft een optel sommetje gemaakt wat een nestje kost.

De originele tekst kunt u terug vinden op http://www.neocatbritten.nl/eerstenest.htm

Maar naast dit optelsommetje stipte een familie die bij ons een kitten kocht nog een ander puntje aan… De tijd die in een nestje gaat zitten (buiten het liefde geven). Als dit in salaris uitbetaald zou moeten worden zou een kitten helemaal onbetaalbaar worden!

Verder willen wij u nog een dingetje meegeven…. Kittens zijn dieren, handelen in dieren vinden wij niet gepast in de zin dat er “winst” op gemaakt moet worden. De prijs die wij rekenen is voor een ieder het zelfde, er wordt niet over onderhandeld. De prijs is een kostprijs. Het “stukje” dat evt. overblijft, gaat altijd in de katten zitten (reservering voor onverwachte dierenarts kosten, nieuwe krabpalen, speeltjes etc.)

In deze categorie zijn op dit moment geen artikelen aanwezig.

Copyright © 2023 MEINES TRADE
Uw ipadres is: 34.239.173.144